sase politiko

Македонија

По кривичната за Марјан-Доказ, кривични од Канал 5 за Саше-Мактел и Рубин-Народен глас

А1он
Говорот на омраза во одредени портали не е од вчера, но по апсењето на Марјан- Доказ, поднесени кривични пријави за уште два портала. Телевизија Канал5
Видео Македонија

(ВИДЕО) Саше Политико: Криминалците Ѕинго и Стојменов не може да бидат газди на национални телевизии

А1он
Ако националната телевизија е благо кое што треба да се цени, не може такви битанги како Ѕинго и Стојменов да бидат газди на национални телевизии
Македонија

Саше Политико: Минчо Јорданов ме нападна и ми го скрши телефонот

А1он
Саше Ивановски – Политико вечерва бил нападнат од страна на бизнисменот Минчо Јорданов по завршувањето на настанот за одбележување 20 години од постоењето на „Макстил“,