sarena revolucija

Македонија

ВИДЕО: „Ма какво распуштање, нема опуштање“ пред Собрание

А1он
Пред Собранието на Република Македонија, демонстрантите со розеви букви напишаа „Ма какво распуштање, нема опуштање“, како порака за повторно свикување на Собранието, воедно и одложување
Видео Македонија

(ВИДЕО) Протестирам затоа што сестра ми е една од тие 600 илјади млади кои се отселија од државата

А1он
Во моментов живееме во држава од која 600 илјади наши граѓани се имаат отселено, 600 илјади гневни затоа што не им е овозможено повеќе, таленти
Македонија

(ВИДЕО) Митевски: Младите мора да бидат мото за сите промени во ова општество

А1он
Младите од Македонија избегаа поради немилоста на ситуацијата во Македонија. Тие работат по две, три работи за да можат да преживеат во другите држави, но