sara

Култура

Македонскиот народен театар и во ноември ќе има хуманитарна претстава за помош на Сара Настеска од Охрид

А1он
Македонскиот народен театар продолжува со учеството во хуманитарната акција за помош на 15-годишната Сара Настеска од Охрид, кај која е дијагностицирана Anemia aplastica, болест за
Македонија

Зоолошка градина Скопје донираше 100 илјади денари за Сара, покрај собраните 50 илјади на хуманитарната забава

А1он
Изминатиот викенд во Зоолошка градина Скопје се одржа хуманитарна акција за Сара, на која граѓаните донираа околу 50.000 денари. Но, Зоолошка градина Скопје реши да
Македонија

„Сите за Сара“ – хуманитарен настан во Зоолошката градина во Скопје

А1он
Сара Настоска од Охрид има 15 години и боледува од анемија апластика. Лекувањето на Сара чини 200 000 евра. На социјалните мрежи се организира донирање
Македонија

За лечењето на 15-годишната Сара од Охрид се потребни 200 илјади евра

А1он
Од вчера се во функција телефонските броеви за донации за помош на 15-годишната Сара Настеска од Охрид, кај која неодамна е дијагностицирана Anemia Аplastica. Сите