sajkoski

Македонија

Ѓорѓија Сајкоски ќе го води изборниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори

А1он
Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на денешната седница го назначи генералниот секретар Ѓорѓија Сајкоски за претседател на Републичкиот изборен штаб за претстојните локални избори. Како што