ratko mladic

Регион

Хашкото обвинителство денеска почнува со завршните зборови во судењето на Ратко Младиќ

А1он
Обвинителството на Хашкиот трибунал денеска го почнува излагањето на завршните зборови во судењето на Ратко Младиќ, обвинет за геноцид, прогон, истребување, убиства, депортации и присилно