psihijatrija

Македонија

Еден месец има Мухамед Зекири да се опорави психички и да почне неговото судење

Денеска повторно беше одложено судењето за екс генералниот секретар на Владата, Мухамед Зеќири, поради дестабилизација на психичката состојба на обвинетиот. Сепак судот, иако по барање
Македонија

(ИНТЕРВЈУ) Психијатар Арсова: Стравот од заразата е корисен, но може да ве парализира

Ана Василевска
Во земјата е прогласена вонредна состојба за да може општеството полесно да се справи со битката против ширење на коронавирусот Ковид-19. За погoлем број од