prosvetni rabotnici

Македонија

Независниот синдикат за образование и наука бара зголемување на платите на просветните работници

А1он
Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата на
Македонија

Одбележан денот на просветните работници

Сојузот на просветни работници на Македонија денеска на Свечена академија во Куманово додели признанија за најуспешните учители и професори, по повод Светскиот ден на учителот.