pristapni pregovori

Македонија

„Ројтерс“: Две опции за пристапните преговори на Северна Македонија и Албанија

А1он
Германија предлага одвојување на Северна Македонија и Албанија во процесот на европска интеграција, како обид да се постигне компромис меѓу сите земји-членки на ЕУ на