prilep

Македонија

ВИДЕО: Црвенковски: Никола, кога со Љубчо се поздравуваше три дена рацете не ги миеше

А1он
Доста од страв и притисоци и лажни ветувања.За социјалците вечерва во Прилеп циркус организираа. Кој ќе им оди на циркус кога од цела држава циркус
Македонија

ВИДЕО: Локвенц: Чашата е прелеана, ова е светол миг за Прилеп да покаже заби

А1он
Прилеп е град на историскиот непокор, град на славните илинденци. Прилеп е град на македонското јадро, тврдина на македонштината , рече на митингот во Прилеп,
Македонија

Бранители: Во кома бевме кога ги амнестираа теротистите

А1он
До кога ќе не третираат како терористи, прашуваат бранителите. Срамота е велат семејствата на загинатите и ранети бранители да умираат од глад. „Како во кома
Македонија

Социјалците од Прилеп, вечерва бесплатно на циркус

А1он
Социјалците од Прилеп, вечерва, Центарот за социјални работи ќе ги води бесплатно во циркус. Ова во градот го коментираат, дека сакаат да се намали значењето