politicki sistem

Македонија

Седница на собраниската Комисија за политички систем

А1он
Членовите на собраниската Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците на денешната седница ја поддржаа Предлог – одлуката за давање согласност на општите акти
Македонија

Ристоска: Сите ќе одговараат, дури и ако треба ќе го растресеме целиот политички систем

А1он
Предвидените 18 месеци за завршување на истражните постапки и за покренување на обвиненија за случаите кои произлегуваат од незаконското прислушување нема да бидат доволни и