pep 21

Македонија

ПЕП 21: Претседателот Иванов да ја почитува институцијата Претседател

А1он
„Партија за економски промени 21 (ПЕП 21) го повикува Претседателот Иванов да не продолжува со игрите режирани од ВМРО-ДПМНЕ бидејќи и нанесува штета на Република
Македонија

ПЕП 21 се приклучува на утрешниот протест пред Уставниот суд

А1он
ПЕП 21 се приклучува во борбата против неуставната одлука на Уставниот суд дополнително да овозможи нови криминални, незаконски и нелегитимни избори во полза на ДПМНЕ,
Економија

ПЕП 21: Очајните обиди за вработување на младите не го решаваат проблемот во Македонија

А1он
„Партија за економски промени  21 укажува дека во нормални услови и држави со развиена економија, младите до својата 30-та година имаат можност сами да одлучат
Македонија

ПЕП 21: Антонио Милошоски јунак македонски нема да дозволи да се случи НАРОД?!

А1он
„Партија за економски промени 21 остро се спротивставува на вчерашната изјава на Антонио Милошоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и актуелен пратеник во Собранието на
Економија

ПЕП 21: Дали МБПР има доволно капитал да го поддржи економскиот развој на малите и средни домашни претпријатија?

А1он
„Во Македонија со тешкотии опстојуваат малите и средни претпријатија кои се со ниска технолошка развиеност и финансиска способност. Тие имаат мал профит и немаат можност