patarina

Економија

До крајот на месецов завршува инсталацијата за електронска наплата на патарините

А1он
До крајот на месецов се очекува да заврши инсталирањето на електронскиот систем за наплата на патарините, најави денеска директорот на Јавното претпријатие за државни патишта