partija na penzioneri

Македонија

Партијата на пензионери: Уставен прифатил иницијатива за поддржување неправда со која директно се загрозува кревката демократија

А1он
Со прифаќањето на иницијативата да го преоценува Членот 11 од Законот за амнестија, Партијата на пензионери смета дека Уставниот суд прифатил иницијатива за поддржување на