otpis na dolgovi

Македонија

Заев: Владата обезбеди пари за долговите на општините, за тие да можат се посветат на развој

А1он
Владата им излезе во пресрет на општините кои долги години тонеа во долгови, преку обезбедување 50 милиони евра неповратни средства, што им овозможи да се
Македонија

Влада: Отписот на долговите за струја не е на товар на граѓаните

Отписот на долговите за електрична енергија се однесува на заостанатите долгови на граѓаните заклучно со август 2005 година, односно до моментот од кога ЕВН ги