ohrid calling

Магазин

Неколку илјади на „Охрид колинг“: Сара Јо и Сенида направија журка, „Диџеи од Марс“ и Регард спектакл

Кристијан Ландов
Светските диџеи и пејачките од Словенија и Србија до рано наутро ги журкаа посетителите на „Охрид колинг“, кои и втората вечер ја поминаа на фестивалот.
Магазин

Диџеите на „Охрид колинг“ ја вратија забавата во градот, се соблекуваа на сцената и се журкаа со публиката

Кристијан Ландов
Со пиво и неколку сетови под палка на едни од најреномираните диџеи во светот, вчера илјадници посетители се журкаа на првата вечер од “Охрид колинг”.