nurkaci

Македонија

Пендаровски ги посети армиските нуркачи во Охрид

А1он
Претседателот на Република Северна Македонија и Врховен командант на вооружените сили, Стево Пендаровски, денеска го посети нуркачкиот тим од Баталјонот на специјалните сили на Армијата,
Македонија

Одржан меѓународен тренинг семинар на специјалниполициски нуркачки тимови во Охрид

А1он
Директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски присуствуваше на завршната церемонија и доделувањето на сертификати на Меѓународен заеднички тренинг семинар на специјални полициски нуркачки