nsdp

Македонија

Мисовски: Груевски да се изјасни за најавата на сарачини за балкански сојуз

А1он
НСДП реагира на изјавата на министерот за економија, Ваљон Сарачини, кога при официјална посета на Албанија, промовирал идеја за формирање на балкански сојуз по примерот