narodni pari

Македонија

Премиерот и министрите на трибини ќе убедуваат колку е убаво во ЕУ: Почнува кампањата од 80.000 евра

Орце Костов
Премиерот Димитар Ковачевски вечерва на плоштадот Јадран (кај Арапска куќа) во Скопје, ќе ја отвори првата отворена трибина во рамки на кампањата „Ние сме Европа“