muhamed asani

Македонија

Асани по разрешувањето: Совеста ми е чиста, пациентката потпиша дека се согласува на царски рез и можни компликации

А1он
По разрешувањето од функцијата директор на струшката Општа болница, доктор Мухамед Асани преку фејсбук-статус се обрати до јавноста. Tврди дека одговорно ја извршувал својата работа
Македонија

Филипче следната недела ќе каже дали ќе го разреши Асани кој и со дива амбуланта сè уште е директор на болницата во Струга

Маја Илиевска-Пачемска
Министерот за здравство, Венко Филипче, следната недела ќе каже дали Мухамед Асани ќе биде разрешен од функцијата директор на Општата болница Струга, откако Државниот санитарен
Македонија

Асани и со дива амбуланта сè уште е директор на болницата во Струга, Филипче трет месец не го разрешува

Маја Илиевска-Пачемска
Министерот за здравство, Венко Филипче, трет месец не го разрешува Мухамед Асани од функцијата директор на Општата болница во Струга. Во јануари годинава Државниот санитарен