diva ambulanta

Македонија

Филипче го разреши Мухамед Асани, директорот на болницата во Струга кој има дива амбуланта

Маја Илиевска-Пачемска
Министерот за здравство, Венко Филпче денес ќе го разреши Мухамед Асани од функцијата директор на Општата болница Струга кому Државниот санитарен и здравствен инспекторат му
Македонија

Филипче следната недела ќе каже дали ќе го разреши Асани кој и со дива амбуланта сè уште е директор на болницата во Струга

Маја Илиевска-Пачемска
Министерот за здравство, Венко Филипче, следната недела ќе каже дали Мухамед Асани ќе биде разрешен од функцијата директор на Општата болница Струга, откако Државниот санитарен
Македонија

Асани и со дива амбуланта сè уште е директор на болницата во Струга, Филипче трет месец не го разрешува

Маја Илиевска-Пачемска
Министерот за здравство, Венко Филипче, трет месец не го разрешува Мухамед Асани од функцијата директор на Општата болница во Струга. Во јануари годинава Државниот санитарен