mozart kladilnici

Економија

Заедно побрзо до целта – Mozzart со поддршка на младите атлетичари од АК Делта

А1он
Секаде каде се постигнуваат поени, се тресат мрежи, се рушат рекорди и се остава срцето на терен, таму е и компанијата Mozzart. Региналниот лидер во
Македонија

MOZZART со донација од 10.000 евра за Општата болница во Куманово

А1он
Компанијата Mozzart која во заедницата се истакнува со своите општествено одговорни активности, со хуманитарните акции не запира и за време на пандемијата на коронавирусот, која
Македонија

MOZZART донира 50.000 евра на болниците низ целата земја за справување со коронавирусот

А1он
Компанијата Mozzart подготви донација за болниците во износ од 50.000 евра, односно нешто повеќе од 3 милиони денари. Првата реализирана донација од 15.000 евра е