morinja

Свет

Мерките на ЕУ за обнова на важните морски екосистеми не вродија со плод, утврдија ревизорите

А1он
Мерките на ЕУ не доведоа до обновување на важните морски екосистеми, а Средоземното Море е особено изложено на ризик. Тоа се нагласува во новиот тематски