moj ddv

Економија

За да се скенираат сметки за поврат на ДДВ мора одново да се симне апликацијата

А1он
Ако се обидете да скенирате сметка на мобилниот телефон за поврат на 15% ДДВ, ќе ви се појави известување дека има нова верзија на апликацијата