mkc

Култура

Награди за женскиот младински хор на МКЦ во Краков

А1он
Женскиот младински хор на Младинскиот културен центар, под диригентската палка на Сашо Татарчевски освои високи втори места на петтиот Меѓународен хорски натпревар „CRACOVIA CANTANS“ што се
Култура

Редовен репертоар во Џебното кино во МКЦ

А1он
По повеќегодишна пауза, вечер ќе почне  редовниот репертоар на Џебното кино во Младинскиот културен центар, кое е реновирано и опремено со современа техника за кинопроекции. Работата на Џебното кино