mitrevski

Македонија

Управниот суд го одби Живко Митревски, претседател на ССМ останува Дарко Димовски

А1он
Управниот суд ја одби како неоснована тужбата на Живко Митревски со која бара судот да донесе решение за времена мерка против решението на Министерството за
Македонија

Димовски го обвинува Митревски за штетни договори за ССМ

А1он
Претседателството на Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) денеска на седница разгледувало документација и активности од работењето на ССМ во време на поранешниот претседател Живко
Македонија

Митревски по шофер испратил 4 печати и клучеви од влезната врата, но не и од претседателската канцеларија

А1он
Официјалното примопредавање на претседателството на ССМ беше закажано за 15 часот, откако утрово обезбедувањето на Митревски не го пушти новото претседателство да влезе во просториите,
Македонија

Митревски: Решението на Врховен суд е донесено врз основа на нелегитимни документи

А1он
Претседателот на Сојузот на синдикати на Македонија Живко Митревски тврди дека решението на Врховниот суд е донесена врз основа на нелегитимни документи и фалсификувани печати.