mirakovska

Македонија

Мираковска: Очекувам наскоро да се пополнат испразнетите амбасадорски места

А1он
Пратеничката Соња Мираковска очекува собраниската Комисија за надворешна политика набрзо да ги сослуша сите кандидати за амбасадори и земјава наскоро да испрати амбасадори во сите
Македонија

(ВИДЕО) Мираковска: Мицкоски не успеа да ги изврши наредбите на шефот од Будимпешта

А1он
„Во ВМРО-ДПМНЕ стравот и паниката од одговорност кулминираат, последен доказ за тоа е денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ против правдата и одговорноста. Христијан Мицкоски не успеа