milenko

Македонија

Неделковски повикан во полициска станица во петок

А1он
Водителот Миленко Неделковски е повикан во петок да отиде во полициска станица откако новинарката Мери Јордановска го пријави за сексуално вознемирување. Тој треба да се
Македонија

Новинарка го пријави Миленко Неделковски за сексуално вознемирување

А1он
Новинарката Мери Јордановска го пријави во полиција водителот Миленко Неделковски откако вчера на фејсбук страната со неговото име,  по којзнае кој пат е објавена нејзина
Македонија

Повик да му се покаже вратата на Миленко Неделковски

А1он
Новинарите и уредниците на порталот Либертас, згрозени од однесувањето на Миленко Неделковски, на неговиот Фејсбук профил, за монструозниот и нечовечки коментар околу семејната трагедија на