mesanje

Свет

Другите земји не можат да влијаат врз американските избори, тврди висок владин службеник

А1он
Раководителот на Агенцијата за кибербезбедност и инфраструктура при американското Министерство за внатрешна безбедност, Кристофер Кребс, изјави дека странските земји не можат да влијаат врз резултатите
Свет

САД даваат 10 милиони долари за информации околу луѓе што се мешаат во изборите

А1он
САД се подготвени да платат и до 10 милиони долари за информации за луѓе кои, според Вашингтон, се обидуваат да се мешаат во изборите во