megjunaroden prevoz

Економија

„Се тресеме на граница како најголеми криминалци“: Државата казнува превозници за лиценца која ја нема во закон

Орце Костов
На комбињата со кои се врши превоз на патници при секое напуштање на земјава или влегување во земјава на македонските гранични премини, службите им бараат