mariglen demiri

Македонија

Повторно е одложено судењето за Мариглен Демири од шарената револуција

А1он
Судијката Славица Андреевска од Кривичниот суд во Скопје поради најавеното отсуство на адвокатот на обвинетиот Мариглен Димири, го одложи денешното судско рочиште за обвинението против
Македонија

Повторно одложено судењето за Мариглен Демири, следното рочиште закажано догодина

А1он
Во кривичниот суд во Скопје повторно беше одложено судењето за Мариглен Демири од шарената револуција. Причина се притворските предмети по кои постапува судијката Славица Андреевска.