maloletnicki

Македонија

Двете малолетнички кои тепаа врсничка во центарот на Скопје ќе одговараат за насилство

Орце Костов
Основното јавно обвинителство Скопје до судијата за деца при Основниот кривичен суд Скопје поднесе Барање за поведување подготвителна постапка спрема две деца во судир со