makedonski diplomatski sindikat

Македонија

Отворено писмо на Македонски Дипломатски Синдикат до Бујар Османи

А1он
Македонски Дипломатски Синдикат упати отворено писмо до министерот за надворешни работи, Бујар Османи. Писното го пренесуваме интегрално „Македонскиот дипломатски синдикат силно ги осудува сите форми