krivicen sovet

Македонија

Распишана и меѓународна потерница за Мијалков

А1он
Кривичниот совет при Основниот кривичен суд Скопје донесе решение за согласност за распишување меѓународна потерница од страна на МВР за Сашо Мијалков. – Ја информираме
Македонија

Нема притвор за Титаник, се бараат пасоши на обвинети во Тифани, Тортура, Тотал, Тревник

А1он
Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 – Скопје, како што соопштуваат, по детална анализа на фактите и доказите приложени во предлозите, во законски утврдениот