komora

Економија

Предлог анти-кризни мерки на Комората на Северо-Западна Македонија

А1он
Членките на Стопанската комора на Северо-Западна Македонија бараат враќање на ДДВ-то од страна на владините институции и итно враќање на државниот долг кон компаниите преку