kole angelovski

Култура

Почит и од млади и од стари колеги – Торта во драмски за 80 роденден на Коле Ангеловски

А1он
Доајенот на македонскиот театар и филм, уметник кои целиот свој живот го посвети на уметноста, Коле Ангеловски го прослави својот 80 роденден. И тоа не