kam marketi

Македонија

(ВИДЕО) Лажни наградни игри – кликот за „бесплатна награда“ води до злоупотреба на личните податоци

Петар Клинчарски
Измамниците кои се кријат зад новокреирани страници на „Фејсбук“, под превезот дека се работи за реномирани и добро познати брендови, ги залажуваат граѓаните дека се
Македонија

Почина Гоце Камчев, основач и претседател на „КАМ маркет“

А1он
По кратко боледување денеска почина Гоце Камчев, основач и претседател на „КАМ маркет“. Гоце Камчев беше еден од најуспешните визионери и менаџери во нашата земја