kam

Македонија

Почина Гоце Камчев, основач и претседател на „КАМ маркет“

А1он
По кратко боледување денеска почина Гоце Камчев, основач и претседател на „КАМ маркет“. Гоце Камчев беше еден од најуспешните визионери и менаџери во нашата земја
Македонија

УЈП во 84 маркети на „КАМ“ пребројува шеќер, зејтин, брашно, се утврдува дали залихата е иста како во сметководствената евиденција

Кристијан Ландов
Во 84 маркети на „КАМ“, втор ден инспектори од Управата за јавни приходи, пребројуваат роба. Се проверува дали залихите кои ги имаат во магацините, се