jsp

Македонија

СМС порака ќе го кажува возниот ред на автобусите на ЈСП

А1он
ЈСП воведува нова услуга која ќе им овозможи на патниците да дознаат кога точно ќе пристигне нивниот автобус. Станува збор за услугата „Планер на патување“