jp lajka

Магазин

(ВИДЕО) Тино и Атанас во кампањата на „Лајка„: Вдоми затоа што животот е поубав со куче

А1он
Актерите Тино Костадиновски и Атанасовски Атанас се вклучија во кампањата на „Лајка„: Вдоми затоа што животот е поубав со куче. Тие снимија видеот со две
Македонија

Го врзале и го оставиле без храна и вода – „Лајка“ сподели ужасна приказна на напуштено куче

А1он
Сакаме да споделиме една свирепа и страшна приказна за животот на едно куче, а воедно и реалноста за сопственичките кучиња како завршуваат кога своите сопственици
Македонија

Анима Мунди: Лајка е последната алка во синџирот, a единствената која испорачува резултати

А1он
Повод случката на напад на куче со сопственик од бездомни кучиња, изолиран но крајно непријатен случај, се јавија претставници од најголемите партии за меѓусебно да
Македонија

ЈП Лајка: Свесни сме за проблемот со кој се соочуваат граѓаните, службите постапуваат на сите градски локации

А1он
Јавното претпријатие Лајка кое е основано за хуман третман на бездомни кучиња испрати допис со став на текстот објавен на А1он со наслов „Хаос во
Македонија

Лајка е во милионски долгови трупани од раководството на Шилегов и СДСМ реагираат од Град Скопје

А1он
Советниците на СДСМ кои се дел од Советот на Градот Скопје кои се добро информирани за извештаите и одлуките кои се гласаат на Советот на
Македонија

СДСМ: Неодговорност на Арсовска и ВМРО-ДПМНЕ и лошо менаџирање со Лајка, вработените со месеци немаат земено плата

А1он
Неодговорноста и лошото менаџирање со јавните претпријатија на кадрите на ВМРО-ДПМНЕ и Данела Арсовска во Скопје, во изминатите неколку месеци, излегоа на виделина. Додека Арсовска