jie

Македонија

Промовирана веб-страница за поддршка на граничните полиции од ЈИЕ

А1он
BORDAIRPOL е новиот проект на МАРРИ – Центарот (Регионална иницијатива за миграции, азил и бегалци во ЈИЕ), кој треба да овозможи поддршка на соработката меѓу граничните полиции
Македонија

Годишен состанок на Регионалниот совет за соработка на ЈИЕ во Охрид

А1он
Во рамки на македонското претседавање со Процесот за соработка во Југоисточна Европа утре во Охрид ќе се одржи Петтиот годишен состанок на Регионалниот Совет за соработка