instagra

Економија

Ирска го казни Инстаграм со рекордни 405 милиони евра заради детски податоци

А1он
Ирскиот регулатор за приватност на податоците го казни Инстаграм со рекордни 405 милиони евра по истрагата за тоа како постапувал со податоците на децата, изјави
Магазин

Падна „Инстаграм“, проблеми има и „Фејсбук“

А1он
„Фејсбук“ престана да работи правилно, а во исто време проблеми има со со „Ватс Ап“. Наместо целосно или глобално прекинување, проблемот на Фејсбук се чини