wats app

Магазин

Падна „Инстаграм“, проблеми има и „Фејсбук“

А1он
„Фејсбук“ престана да работи правилно, а во исто време проблеми има со со „Ватс Ап“. Наместо целосно или глобално прекинување, проблемот на Фејсбук се чини