indeks

Регион

Студент ставил „мито“ од 10 денари во индекс – добил десетка

Анита Петровска Рајковиќ
Проф.д-р Душан Милисављевиќ, познат доктор по ОРЛ и професор на Медицинскиот факултет во Ниш, за време на испитот во периодот јануари-февруари пронашол банкноти во индексите
Uncategorized Македонија

Министерството на Груби е најзатворена институција, покажа истражувањето за Индексот за отвореност

Орце Костов
Фондацијата за интернет и општество, Метаморфозис на денешниот панел „Преку институционална отвореност кон спречување на корупција”, како дел од „Отворен Форум за антикорупција“, го промовираше