imotna sostojba

Видео Македонија

(ВИДЕО) Ивановска: Груби не дава информации за имотот, податоците ги крие зошто барањето не било и на албански

Александар Тодески
Антикорупциската комисија се уште не добива информации од вицепремиерот Артан Груби за неговата имотна состојба, предмет кој го отворија откако беше запалено возилото кое го