granicen premin strezimir

Македонија

МВР по обвинувањата дека се минува „на жими мајка“: контролата на Стрезимир е како и на сите други премини

Маја Илиевска-Пачемска
Министерството за внатрешни работи уверува дека контролата на привремениот граничен премин кон Косово, Стрезимир, кој повторно беше отворен во неделата, е како и на сите
Македонија

На новиот граничен премин со Косово, Стрезимир, се минува „на жими мајка“, полицијата работи без радиоврски и мобилни телефони

Маја Илиевска-Пачемска
Синдикатот на полицијата на Македонија реагира на катастрофалните услови за работа на новоотворениот граничен премин со Косово, Стрезимир – Рестелица. Министерот за внатрешни работи, Оливер
Македонија

Од 18 јули до 1 септември ќе биде отворен граничниот премин Стрезимир-Рестилица кон Косово

А1он
Граничниот премин Стрезимир-Рестилица на македонско-косовската граница, од 18 јули до први септември ќе биде отворен за минување за граѓаните од двете земји, информира Медат Куртовски,