gradezna mehanizacija

Македонија

„Охрид СОС“: Ново парапетче на Охридското Езеро додека Заев нема контрола врз државата

Граѓанската иницијатива „Охрид СОС“ алармира за ново уништување на брегот на Охридското Езеро, овој пат во близина на црквата „Св. Недела“ во Радожда. Градежна механизација