grad

Македонија

ВИДЕО: Инцидент пред градско собрание

А1он
Тензија, туркање, скршени стакла, мавање со пластични шишиња. Инцидент пред Собранието на Град Скопје кога група граѓани и претставници на опозициските партии се обидоа да
Македонија

Фудбалски терен меѓу спомениците на плоштад „Македонија“

А1он
Терен за мал фудбал и монтажни трибини се поставени до споменикот „Воин на коњ“, плоштадот Македонија. На игралиштето, кое е сместено меѓу спомениците на Цар