gorgi lazarevski

Видео Македонија

(ВИДЕО) Лазаревски: Сега ќе имавме диктатура, ако не откриевме дека се прислушува

А1он
Ѓорѓи Лазаревски, еден од луѓето без кои јавноста никогаш немаше да ги слушне „бомбите“ што ги објави лидерот на СДСМ, Зоран Заев, за време на