goran stoimenov

Македонија

Ќе има масовни протести, зад измените се кријат лични интереси, а не грижа за граѓаните, велат приредувачите на игри на среќа

Александар Тодески
Бараме да присуствуваме на Комисијата за европски прашања, согласно Закон, велат приредувачите на игри на среќа кои денеска излегоа на предупредувачки протест. ‘Повторно сме пред
Македонија

Вкупниот број на вработени во игрите на среќа е колку бројот на жители во две општини во источна Македонија

А1он
Колумна, Горан Стоименов, претставник на АПИС (Асоцијација на приредувачи на игри на среќа) Што ме мотивираше да ја напишам колумната? Читајќи ги вестите од економијата