germanska

Uncategorized

Бундесбанка предупредува дека е многу веројатно да има рецесија во Германија

А1он
Рецесија во Германија, најголемата економија во еврозоната, е сè поверојатна, а инфлацијата ќе продолжи да се забрзува и би можела да го достигне својот врв